Érettségi felkészítők, Tankönyvek

Érettségi 2021

Érettségi 2021

Érettségi 2021.

Közeledik az évzáró vizsgák tavaszi időszaka májusban, júniusban. Még egyáltalán nem késő gyakorolni. Ehhez kívánunk segíteni számos kiadvánnyal a termékpalettánkról. Legyenek azok témavázlatok, kidolgozott tételek, vagy minta feladatsorok, fogalmak. Minden tantárgyhoz találsz majd Neked valót, több kiadótól is. Ajánljuk figyelmedbe a Maxim kiadó, Klett kiadó és a Mozaik kiadó legújabb, legfrissebb címeit!

Kattints a kategóriák között a Tankönyvekre, majd válaszd az Érettségi felkészítők alkategóriát és máris kedvedre válogathatsz a kémiához, irodalomhoz, történelemhez, matematikához kapcsolódó kiadványokból.

Keress könyveket előbb az írásbeli gyakorláshoz májusra, majd válassz többféle kidolgozott tételes könyveink közül júniusra, a szóbeli vizsgához.

Ráadásul nálunk mindig kedvezményes áron is vásárolhatsz. A rendelésed hamar feldolgozásra kerül és 2-3 napon belül folytathatod is a felkészülést a legújabb könyveddel felvértezve.

Sikered nem ezeken a könyveken fog múlni, hanem a Te szorgalmadon, de hasznos segítség lesz a tudás elmélyítéséhez vagy begyakorlásához.

Ne feledkezz meg arról sem, hogy az írásbelin szükséged lehet Történelmi atlasz középiskolásokanak (FI-504010903/2) és Négyjegyű Füügvénytáblázat (NT-15129/NAT) kiadványokra is.

Tankönyv webáruház

Tekintsd meg az újdonságokat, amelyek a közelmúltban jelentek meg és kifejezetten az idei évre készültek. A Corvina és a Maxim kiadó gondozásában évről évre megjelennek a történelemhez, matematikához és magyar nyelv és irodalomhoz készült segítő kiadványok.

Emelt szintű érettségi – Történelem 2021 (megjelenés: 2021.02.18.)

Emelt szintű érettségi – Magyar nyelv és irodalom 2021 (megjelenés: 2021.02.18.)

2021. évi érettségi tételek történelemből (30 emelt szintű tematika) (megjelenés: 2021.02.18.)

100 lépés az érettségihez – Matematika

A vizsgák időpontjai: ITT

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük