Könyvmegjelenések

Kell1Könyv Online Könyváruház

Kell1Könyv Online Könyváruház

Boldog új évet kíván minden kedves látogatójának, vásárlójának a Kell1Könyv Online Könyváruház. Köszönjük a bizalmat, az érdeklődést, a kedves szavakat. Amikor elindultunk a tavalyi év márciusában, elköteleztük magunkat amellett, hogy amit vállaltunk, azt teljesítjük is. Ígértünk egy átlátható, könnyen kezelhető webes felületet, a legújabb termékekkel, könnyed fizetési módozatot a Barion használatával és gyors feldolgozási és szállítási időt, köszönhetően a GLS és a Foxpost szolgáltatásainak is.

A 2020-as évet már a folyamatos fejlődésnek szenteljük és reméljük ezen az úton majd elkísértek minket a továbbiakban is. Észrevételeiteket is várjuk, nem csak a rendeléseiteket, hogy jobbá tegyük a kell1konyv.hu-t!

Indítsuk is az új évet rögtön egy kis könyvajánlóval, hátha találtok benne olyat, ami elkerülte a figyelmeteket a nagy karácsonyi előtti hajtás, futkosás közben, vagy éppen nem kaptátok meg, pedig rajta volt a kívánságlistátokon. Bár a téli szünetnek is immár vége, vagyis újra visszatérünk a rohanó hétköznapokhoz. De mégis, az olvasásra mindig szakítsunk időt, mert egy jó könyv mindig ki tud kapcsolni! A Kell1Könyv Online Könyváruház könyvelőzetese.

Komolyabb, izgalmasabb témát kedvelőknek ajánljuk:

A két pápa

A könyv alapján készült filmet a NETFLIX szolgáltatásában megtalálhatjátok.

Nők számára, könnyedebb, bestselleresebb olvasmányt kínál Daniel Steel legújabb könyve:

A stáb

Gyermekek számára egy új kiadvány:

Akcióban az életmentők – Mit Miért Hogyan?

A végére pedig egy kis gasztronómiai utazásra invitálunk ismert és elismert emberek segítségével. Fogyasszátok, olvasssátok!

Balansz – Receptek, hogy egész évben jól érezd magad

Főzőiskola

Magyarország finom

Bármelyik könyvet is választod a kínálatból a kedvezmény maradt a tavalyi, azaz 25 %. Gyorsak is vagyunk, olcsók is, mi kellhet még?

Várjuk idén is rendeléseiteket! A jelszó is maradt a régi: “mert mindenkinek kell 1 könyv”!

A könyv legyen Veletek!

Üdvözlettel:

A Könyvesház Fiúk

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük