Könyvmegjelenések

Könyv sikerlista

A férfi, aki megölte a férfit, aki megölt egy férfit, avagy 101 hulla Dramfjordban

Könyv sikerlista. Egy kis számvetés. Az elmúlt 1,5 hónapban rengeteg fantasztikus kiadvány jelent meg, melyek azonnal – kis filmes, mozis terminológiával élve – jól nyitottak nálunk is. Köszönjük mindenkinek a türelmet, igyekeztünk azonnal teljesíteni a kéréseket, reméljük a kedves vásárlóink megelégedésére.

De nézzük is sorban, hogy melyek azok a könyvek, amelyek az első öt helyezett közé kerültek a szépirodalom és gyermek ifjúsági kategóriát nézve:

TOP 5

  1. Bödőcs Tibor: Meg se kínáltak

Bár csak október 4-én jelent meg, azonnal a vásárlóink kedvencévé avanzsált Karinthy Gyűrűs humoristánk első regénye, mely a magyar vidék iránt érzett rajongás, aggódás és szeretet műve.

2. Leiner Laura: Emlékezz rám

Szeptember 6-án jelent meg az Emlékezz rám az Iskolák versenye-trilógia harmadik kötete. Kiugróan sikeresen nyitott az ifjúsági irodalmat kedvelők között.

3. Kőhalmi Zoltán: A férfi, aki megölte a férfit, aki megölt egy férfit, avagy 101 hulla Dramfjordban

Megjelenési dátuma szeptember 11. Természetesen azonnal a vásárlók kosarának meghatározó terméke lett.

Az megvan, hogy Jo Nesbo, Rejtő Jenő és Italo Calvino együtt írnak regényt? Nincs? Akkor most ideje megvásárolnod Kőhalmi Zoltánnak, a magyar stand up egyik legjobbjának első könyvét, ha most ebben az értékelésünkben nem is vagy most benne. Térdcsapkodósan letehetetlen, borzalmasan izgalmas, őrülten mulatságos. Kőhalmi magyar humoristának is jelentős, ám norvég krimiírónak egyenesen felejthetetlen!

4. Stephen King: A kívülálló

Megjelenési dátum szeptember 9-e volt. Úgy látszik olvasóink is szeretnek borzongani, és nem csak a filmvásznak előtt. A Mester , ahogy sokan nevezik Kinget, ismét egy hátborzongató thrillerrel hozza rá olvasóira az álmatlanságot. A könyvben rejlő rejtély megoldása Kinghez méltóan egyszerre hihetetlen és kétségbevonhatatlan, bármennyire sokkolja is azokat, akik egy texasi barlang mélyén végül szembekerülnek vele.

5. Tony Wolf: Mesél az erdő – A kis dinoszauruszról

Október 9-i megjelenés és máris az egyik legtöbb kattintással bíró gyermekkönyv lett oldalunkon.

A sorozat utolsó kötetében ismét találkozhatunk régi ismerőseinkkel, a törpékkel és az erdei állatokkal, akik ezúttal is rengeteg izgalmas kalandot élnek át. Új barátot is szereznek: ő Dinó, a kis dinoszaurusz, akit egy tündér varázsol közéjük…

Könyv sikerlista szeptember-október!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük