A Kell 1 Könyv webáruház online felületén megtalálhatod a legújabb megjelenésű könyveket. Vagy azokat, amik még csak mostanában fognak kijönni a nyomdából. Az előrendelés kategóriánkban lévő könyveket ráadásul óriási, állandó 25 % kedvezménnyel kínáljuk. Megjelenés után 20, vagy 25 %, de akár 30 % kedvezményt adunk a szépirodalmi, vagy gyermek-és ifjúsági könyvekből.

Legújabb sikerkönyvünk Harry és Meghan története, A szabadság nyomában.

A szabadság nyomában

Amikor kipattant a brit királyi herceg és az amerikai színésznő románcának híre, a világ szinte csak rájuk figyelt, a média fokozott érdeklődéssel követte az eseményeket. Ám hiába olvashattuk folyamatosan a sussexi herceggel és hercegnével kapcsolatos címlapsztorikat – eljegyzésükről, esküvőjükről, Archie fiuk születéséről, majd arról a példátlan döntésükről, hogy szakítanak a királyi udvarral -, kevesen ismerik Harry és Meghan igaz történetét.

A szabadság nyomában révén most először tekinthetünk a szalagcímek mögé, feltárva Harry és Meghan közös életét, eloszlatva a sok pletykát és félreértést, melyekkel a párnak meg kellett küzdenie. Omid Scobie és Carolyn Durand a brit királyi család programjairól tudósító újságírócsapat tagja, így náluk jobban kevesen ismerhetik a fiatal pár életét.

Scobie és Durand interjúkat készítettek a párhoz legközelebb álló emberekkel, így A szabadság nyomában egyedülállóan őszinte, közeli és lefegyverző portré egy magabiztos, befolyásos, forradalmi gondolkodású párról, akik nem féltek szakítani a hagyományokkal. Elhatározták, hogy a reflektorfénytől távolabb fognak élni, és az egész világon egyedülálló humanitárius örökséget hagynak hátra.

Ezen kívül szinte teljes tankönyvválasztékot kínálunk a legkeresettebb kiadóktól, úgy, mint a Mozaik Kiadó, vagy az állami tankönyvforgalmazó cég, az Oktatási Hivatal. Ha atlaszra lenne szükség az iskolába, itt is elég bő a választék általános iskolától a középiskoláig. Felvételi középiskolába, felsőoktatásba? Nem gond, a legjobb könyvek nálunk is megtalálhatóak, például a Raabe Klett kiadótól. A tankönyveket is kedvező, 5-15 % kedvezménnyel kínáljuk.

Legújabb tankönyv ajánlatunk:

https://kell1konyv.hu/termek/ut-a-kozepiskolaba-3-lepesben/

 

Keress minket a Facebookon vagy Instagramon is, olvasd el blogbejegyzéseinket is. Ne maradj le semmiről, ami a könyv világában történik. Igyekszünk mindig naprakészek lenni, hogy a kell1konyv.hu Könyv webáruház elnyerje a tetszésed!

A szállítási díjaink a piacon az egyik legkedvezőbbek. FoxPosttal és GLS futárszolgálattal dolgozunk közösen. FoxPost automatába már 999 Ft-ért szállítunk, a legolcsóbb GLS-es díjunk a csomagpontba szállítás 1299 Ft-ért, de házhoz is mindössze 1699 Ft-ért és a lehető leggyorsabban tudunk szállítani a futárok segítségével.

 

 

1–12 termék, összesen 1632 db

100 Andersen-mese

4.499Ft
Ki ne ismerné A rendíthetetlen ólomkatona, Pöttöm Panna vagy A kis gyufaárus leányka meséjét gyerekkorából? Hans Christian Andersen, a világhírű dán meseíró szívszorító és tanulságos történetei generációk számára nyújtottak bepillantást a szerző olykor szomorkás,...

100 lépés az érettségihez – Matematika 2024

3.310Ft
A kiadvány a matematikaérettségire való egyéni felkészüléshez nyújt segítséget. A száz, átlagosan nyolc feladatból álló feladatsor rendszerező áttekintést ad a középszintű érettségi anyagából. Az önálló felkészülést segíti, hogy a kötetben minden feladat megoldása megtalálható.

100 mese Mátyás királyról – Alex Suli

1.124Ft
Ugye te is hallottál már a világ legigazságosabb uralkodójáról, az országot álruhában járó, furfangos Mátyás királyról? A 100 mese Mátyás királyról mókás történetei nemcsak remek szórakozást, de megannyi fontos leckét is tartogatnak számunkra erkölcsről,...

2022. évi érettségi tételek magyar nyelv és irodalomból – 40 emelt szintű tétel

2.385Ft
Emelt szintű érettségi tételeket tartalmazó kötetünk a legújabb érettségi követelményrendszer, a hivatalos mintatételek, valamint a nyilvánosságra hozott 2022. évi emelt szintű szóbeli érettségi tételek alapján készültek. A kötetben az Oktatási Hivatal által...

2022. évi érettségi tételek történelemből – 30 emelt szintű tematika

2.835Ft
Emelt szintű érettségi tételeket tartalmazó kötetünk a legújabb érettségi követelményrendszer, a hivatalos mintatételek, valamint a nyilvánosságra hozott 2022. évi emelt szintű szóbeli érettségi tételek alapján készültek. A kötetben az Oktatási Hivatal által...

3-5-8 perces ovis mesék

3.368Ft
3-5-8 perces ovis mesék - Légyszi, még egy utolsót! - Na jó, egy rövidet... Ismerős ez a párbeszéd az esti elalvás előtt? Akkor ezt a könyvet nektek találták ki! Juhú, megyünk az óvodába! Akár először jársz kiscsoportosként, akár tapasztalt középsős vagy...

6 osztályos gimnáziumi felvételi feladatsorok – magyar és matematika

3.512Ft
Munkafüzetünkkel abban szeretnénk segíteni, hogy a 6 osztályos gimnáziumi felvételire a legtöbbet tudd kihozni magadból, játékosan és hatékonyan készülj fel a megmérettetésre. A sikeres felvételi kulcsa, hogy jól begyakorold a felvételin várható feladattípusok megoldását.