Hírek, Könyvfesztivál 2019, Könyvmegjelenések

Könyvfesztivál 2019

Könyvfesztivál 2019

Könyvfesztivál 2019. Ez lesz a 26. Nemzetközi Könyvfesztivál. Ezúttal is a Millenárison várja a könyv és kultúra kedvelőit ez a jeles esemény április 25-28. között. A rendezvény immár a nemzetközi könyv vérkeringés része, a térség meghatározó könyves fesztiválja. Idén is számos díszvendég, ország, régió mutatja be könyvújdonságait, irodalmát és kultúráját.  Hatalmas érdeklődés mellett tartott programok, dedikálások, felolvasások várják az ide látogatókat idén is, mint eddig minden évben. Érdemes kilátogatni is, de ha lemaradna valamiről, nem tudna elmenni, de érdekli milyen újdonságok jelennek meg, kövesse a Kell1Könyv webáruházat.

Miért a Kell1Könyv Webáruház a legjobb választás, ha Könyvfesztivál 2019?

Mert a  Kell1Könyv webáruház is természetesen figyelemmel kíséri a Könyvfesztivál 2019 megjelenéseket és ugyanarra az időpontra időzítve rögtön nálunk is elérhetőek lesznek a legújabb kiadványok. Megéri minket választani, mert nem csak elsőként értesülhet az újdonságokról, de azonnali megrendelés és biztonságos fizetés mellett a lehető legrövidebb időn belül meg is kapja a kért könyvet, könyveket. Ez nem csak egy a jól hangzó hívószavaink közül.

Nem tudsz elmenni a könyvfesztiválra? Félsz, hogy lemaradsz a kedvezményekről? Dehogy…Nálunk további 2 hétig, május 12-ig 25 % kedvezménnyel rendelheted meg a kiadványokat! Ugye milyen jól hangzik?

Tekintsünk is át néhány szuper megjelenést a szépirodalom és a gyermek és ifjúsági kategóriából. Kattints és vásárold meg nálunk a legújabb könyvedet!

Néhány érdekesebb cím természetesen a teljesség igénye nélkül:

Új könyvvel jelentkezik Vámos Miklós, a Babilon kiadótól is várható a Mi Micsoda olvasó sorozat új kötete és újra mesélhetünk gyermekeinknek 3-5-8 perces mesét unikornisokról, sárkányokról, de érdekes lehet Shakespeare Londonja napi öt garasból is…

 

Vámos Miklós: Az isten szerelmére – Atheneum Kiadó

Manfred Baur: Mi Micsoda Olvasó – Vulkánok – Babilon Kiadó

Anna Ameling: 3-5-8 perces mesék unikornisokról és sárkányokról – Pozsonyi Pagony Kiadó

Laura Marshall: Három apró hazugság – 21. század Kiadó

Richard Thames: Shakespeare Londonja napi öt garasból – Scolar Kiadó

Érdemes a Könyvfesztivál 2019 kategóriát tovább böngésznünk további, folyamatosan frissülő tartalmakért.

Köszönjük az eddigi megtisztelő bizalmukat felénk, igyekszünk a továbbiakban is Önöket szolgálni a lehető legprofesszionálisabb hozzáállással és szakértelemmel!

Kell1Könyv Online Könyv Webáruház – Könyvesház Fiúk – 2019. április

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük