Hírek, Kötelező olvasmányok

Kötelező olvasmányok

Végre itt a nyár, a vakáció, azaz eljött a kötelező olvasmányok ideje. Az iskolákban befejeződött a tanítás, de útravalónak a tanítónénik, illetve a tanárok biztos már jó előre kiadták, hogy mik lesznek azok az olvasmányok, mesék, regények, novellák, amiket a következő tanévben fel fognak dolgozni a gyerekekkel közösen.

A régi klasszikusok mellett jönnek az újabbnál, újabb, akár már kortárs szépirodalmi, vagy gyermek-és ifjúsági irodalmi könyvek is.

Szerencsére, ha a kötelező olvasmányok közül válogatnál, jó helyen jársz nálunk, a Kell1Könyv Webáruházban. Válogass kedvedre a különböző kiadóktól, különböző árkategóriákban oldalunkon megtalálható könyvek közül, fizess biztonságosan a Barion használatával, kérd a szállítást Foxpost automatába, vagy GLS csomagpontba kedvező díjszabás mellett. A szállítási határidőink gyorsak, általában 2 nap alatt Nálad lehet a kiválasztott kiadvány.

Tekintsd át Hazánk egyik legjelentősebb kiadójának, az Európa Kiadónak a kötelező olvasmány sorozatát, melyek most megújult köntösben is megjelennek. Ráadásul a Könyvesházfiúk jóvoltából 25 % kedvezménnyel tudjátok megrendelni az oldalunkon.

Bánk Bán

Szintén új borítóval, de a megszokott tartalommal és minőséggel jelentkezik az Osiris Diákkönyvtár sorozat.  Keressétek az oldalunkon, nagy kedvezménnyel kaphatjátok meg.

A Kossuth Kiadótól mintegy 40 könyvet találhattok, amelyek a legszínvonalasabb kötelezőket tartalmazza, elérhető áron.

Ha valamit nem találsz az oldalon, írd meg nekünk a közösségi csatornák valamelyikén és beszerezzük Neked. Ne feledd, oldalunk folyamatosan frissül újdonságokkal, várható megjelenésekkel is. Kövess minket Facebookon, Instagramon, vagy írj Messsengeren üzenetet.

Üdvözlettel,

Könyvesház Fiúk

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük