Tankönyvek

Középiskolába készülőknek

Középiskolába készülőknek

Középiskolába készülőknek. Még alig indult el a suli, de mégis mi már kicsit előre gondolkodunk. A 8. osztályosoknak idén is központi felvételi keretében, januárban kell számot adniuk a tudásukról. Ez ugyan még messze van, de az addig tartó tanulási folyamatban fontos szerepe kell hogy legyen a gyakorlásnak, az időben való felkészülésnek, akár matematikáról, akár magyar nyelv és irodalomról van szó. Ehhez kínálunk most egy újdonságot a Raabe Klett Kiadótól, de emellett számos gyakorlókönyvből válogathatnak oldalunk látogatói, vásárlói, érdeklődői.

Út a középiskolába – Felvételi feladatsorok 8. osztályosok számára + applikáció

Ez a kiadvány a 9. osztályba készülők felvételijének mintájára készült feladatsorokat tartalmaz. Az összesen 18 feladatsor között egyaránt található magyar és matematika tesztsor, melyek begyakorlása megalapozza a sikeres felvételit. A kötet a megoldásokat is közli, a matematikafeladatok levezetései pedig megtalálhatók az ingyenesen letölthető Raabe Klett applikációban is.

Érdemes megtekinteni a középiskolai felvételire készülőknek szóló cimkénket is, hiszen több, mint 10 féle egyéb kiadványt találhatunk, melyek közül bármelyiket is választja ki az ember, biztos lehet benne, hogy bőséges feladatokat találhat a felvételi tantárgyakhoz, 6, vagy 8 osztályos középiskolába készüléshez.

Az alábbi linken segítünk tájékozódni a 2020-as középiskolai felvételi legfontosabb dátumaival kapcsolatban.

https://eduline.hu/kozoktatas/20190807_kozepiskolai_felveteli_20192020_datumok_hataridok

Végül pedig azt se felejtsük el, hogy az oldalunk látogatói kedvező árakkal és rugalmas szállítási feltélekkel találkozhatnak. A várható szállítási idő átlagosan 2-3 napot jelent. Foxposttal vagy GLS-sel tudjuk eljuttatni minden esetben a kért kiadványokat.

Üdvözöl Titeket a Könyvesház Fiúk csapata!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük