Tankönyvek

Logico

Logico

A Logico megérkezett hozzánk is. Immár kaphatóak a sorozat részei a Kell1Könyv Webáruházban is. Hasonlóan a LÜK füzetekhez, ez is az óvodások, kisiskolások képességeinek a fejlesztésére szolgál és természetesen külön fő kategóriát kapott nálunk. A Logico a Tesloff és Babilon Kiadó gondozásában került kiadásra, mely az egyik legjelentősebb gyerekkönyv kiadó hazánkban és számos könyve is megtalálható kínálatunkban már.

Ahhoz, hogy használhassuk, egy Logico keretre és feladatkártyákra van szükség. A keret könnyen kezelhető, fejleszti a vizuális észlelést, a szem- és kézkoordinációt. A keret színes korongjainak tologatásával jelölheti be a gyermek a helyes megoldást.
A feladatkártyák tematikus csomagokban kaphatók, minden csomagban 16 darab van. Elülső oldalukon található a feladat, hátoldalukon a megoldás – a kártyát megfordítva és visszahelyezve a keretbe a gyerekek magukat ellenőrizhetik.
A LOGICO tartós eszköz, amelyet újból és újból elő lehet venni, a kisebb testvérek is „örökölhetik”.

https://www.youtube.com/watch?v=syMh2LC6w70

A Logico sorozatnak 2 fajátja van. A Primo és a Piccolo sorozat. A Primot 3 éves kortól ajánljuk már, míg a Piccolot 5 éves kortól forgathatják a gyerekek magabiztosan.

A Primo 6 nagyméretű, könnyen kezelhető tolókoronggal felszerelt és ideális tanulójátékul szolgál az óvodás és iskola-előkészítő csoportokba járó gyermekek számára, de még a kisiskolásoknak is. A színes sorozatok a gyermek élményvilágából merítik témáikat, és mozgalmas illusztrációkkal mesélésre ösztönöznek.

A LOGICO Primo elősegíti és fejleszti:
– a koncentrációt és az észlelést
– a színek és a formák, mennyiségek és számok iránti érzéket
– a logikai gondolkodást és a kombinációs készséget
– a beszédkészséget
– az olvasáshoz és íráshoz szükséges alapkészségeket
– a finommotorikát és az ügyességet

Ezt az ajánlatot ne hagyd ki:

LOGICO Primo 3234-Iskolás leszek

Az Iskolás leszek az alábbi feladattípusokat tartalmazza: betűk és hangok párosítása, szótagok, szóképek felismerése, tükörképek, számok és mennyiségek. 5 éves kortól ajánlott.

LOGICO Piccolo 3301 – Iskolakezdés: Megfigyelés-Gondolkodás

A 10 gombos Piccolo kerethez tartozó kártyacsomagok a 6-9 éves gyerekek játékos készségfejlesztéséhez és ismeretbővítéséhez nyújtanak változatos feladatokat. Az egyéni szintnek megfelelő tempóban, az önellenőrzés biztonságával tologathatják a gyerekek a színes gombokat a megfelelő helyekre.

Tudásterületek:
– észlelés és koncentráció
– olvasás
– szövegértés
– helyesírás
– nyelvtan
– matematikai alapműveletek
– számolás a gyakorlati életből vett példákkal
– geometria
– környezetismeret

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük