Hírek, Könyvmegjelenések, Tankönyvek

NAT2020 2. osztály

NAT2020 2. osztály

NAT2020 2. osztály. Mostani blogbejegyzésünk apropója az új Nemzeti Alaptanterv 2020-as változatához augusztusban már elérhető legújabb 2. osztályos kiadványok megjelenése.

Mint tudjuk 2020-ban az alaptanterv elfogadása után az Oktatási Hivatal elkezdte a tankönyvek átdolgozását, most pedig elértek a 2. osztályos könyvek átdolgozásához is.

A NAT2020 tankönyveinket IDE kattintva érheti el és böngészheti! A felmenő rendszer szerint jelenleg az 1-5-9. osztályban és a 2-6-10. osztályban készülnek, készültek el a tankönyvek.

A TA kiadói kód véggel rendelkező kiadványok többnyire a korábbi kísérleti tankönyvek átdolgozásai (előzőleg FI kódjellel voltak elérhetőek). A TB kódjelű tankönyvek pedig az Apáczai kiadó gondozásában évekkel ezelőtt megjelent könyvek újabb változatai. De találunk teljesen új kiadványokat is a széles kínálatban.

Kiemelendő mindenképpen a kisbetűről-nagybetűre történő váltáshoz megjelent gyakorlókönyv, mely segíti a kisgyermekeket könnyen eligazodni a nagybetűk világában.

A szerzők, tananyagfejlesztők gyakorló tanárok, pedagógusok, tanítók.

A NAT2020 2. osztály tankönyvei már rendelhetőek, szállítani azonban csak AUGUSZTUS 4. után fogjuk tudni elkezdeni!

Néhány kiemelt tankönyv:

Angol nyelv:

English for you! 1.

Matematika:

Az én matematikám 2.

Nyelvtan:

Édes anyanyelvem 2.

Olvasás:

Hétszínvarázs olvasókönyv 2.

Írás:

Kisbetűről NAGYBETŰRE 2. osztály

Válasszanak az új tanévben is minket, ha tankönyvet keresnek. A Könyvesház Fiúk állnak a rendelkezésükre. A szállítás futárszolgálattal (GLS házhoz, vagy csomagpontba), vagy FOXPOST-tal történhet. Gyorsak,megbízhatóak és szakmailag felkészültek vagyunk, keressenek minket bizalommal az elérhetőségeink egyikén. Kövessék Facebook fiókunkat is a legújabb információkért!

https://www.facebook.com/search/top?q=kell1k%C3%B6nyv%20k%C3%B6nyv%2C%20tank%C3%B6nyv%20web%C3%A1ruh%C3%A1z

További bejegyzések

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük