Hírek, Olvasás nyáron

Olvasás gyakorlása nyáron

Olvasás gyakorlása nyáron

Olvasás gyakorlása nyáron. Itt a tanév vége, valószínűleg sok szülő fejében megfordul az a felvetés, hogy a táborozás, a nyaralás és egyéb programok mellett, alatt azért jó volna a gyerekeknek gyakorolni is az olvasást. Ha még csak most volt elsős akkor azért, hogy minél gördülékenyebben menjen, ne essenek ki a ritmusból, ha pedig már jól olvas akkor pedig egyszerűen az olvasás öröméért és szeretetéért.

Ehhez kínálunk, mi, a Könyvesház Fiúk és a Kell1Könyv Online Webáruházunk számos kiadványt. A megrendelés folyamata egyszerű, a fizetés biztonságos a Barion kártyás fizetőrendszer használatával, a szállítást pedig Foxposttal és GLS-sel is hamar tudjuk garantálni. Ha valamit korábban már láttál, kerestél, de nálunk hirtelen nem találtad, akkor keress minket a különböző csatornákon és igyekszünk beszerezni, megtalálni Neked.

Olvasás gyakorlása nyáron a kisebbeknek:

Matricás Laci és a csokitorta

Matricás Lacinak édességre fáj a foga… Az egyik ház ablakából sütiillat száll. Vajon sikerül ellopni a finomságot, vagy inába száll a bátorsága?

A Most én olvasok!-sorozat egy szisztematikusan felépített, pedagógusi szakértelemmel megtámogatott kortárs, magyar “olvasni tanulok”-sorozat.

A Pagony legkiválóbb szerzői írják a sorozat köteteit, melyek négy nehézségi szinten egyre több és bonyolultabb szöveggel és egyre kevesebb képpel vezetik be az olvasás birodalmába a gyerekeket.
Az eddigieket most új, NAGYBETŰS szint egészíti ki, amelyet a teljesen kezdő olvasók is önállóan olvashatnak.

NAGYBETŰS SZINT lényege a csupa nyomtatott nagybetű, az oldalankénti 2-5 sor, rövid, könnyen kilvasható mondatok és az egyszerű, könnyen követhető történet.

A sorozat további könyvei itt: https://kell1konyv.hu/termekkategoria/ifjusagi-regenyek/olvasas-gyakorlasahoz/most-en-olvasok-olvasas-gyakorlasahoz/

Ha nem csak a szépirodalom, hanem az ismeretterjesztés is fontos, akkor a Mi Micsoda Olvasó sorozatot ajánljuk figyelmetekbe.

Bolygók – Mi Micsoda olvasó

Nézegetted már derült éjszakán az eget? Próbáltad megszámolni a csillagokat? Lehetetlen, mert a világűr végtelen. A Naprendszer, benne a Nap és a Föld csak parányi része! Ismerd meg a világűr legközelebbi égitesteit! Nagyméretű betűkkel, rövid bekezdésekkel, szövegértést fejlsztő tudáspróbákkal.

A már olvasni tudóknak is vannak remek ajánlataink, elsősorban a Móra kiadó Már tudok olvasni sorozata

A tésztapacsni

Pulyka néni mást sem tesz reggeltől estig, csak pöröl, morog, szitkozódik és óbégat. Még a szomszéd gyerekekkel is haragban áll. Karácsonykor azonban minden megváltozik! Miközben Pulyka néni a mazsolás kalácsot készíti a konyhában, a gyúródeszkán megszólal egy tésztapacsni, és a ház lakóinak elhozza a csodát!

Ne feledjétek, Nálunk 20-25 % kedvezménnyel találtok könyveket. Visszajelzéseiteket is szívesen fogadjuk, hogy miben kell esetleg fejlődnünk!

A könyv legyen Veletek!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük