Szállítási, fizetési és teljesítési feltételek

Szállítási és fizetési feltételeink kizárólag a Magyarország területére történő kiszállításra vonatkoznak. Termékeink a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft-n (továbbiakban GLS) és a FoxPost Zrt-n (továbbiakban Foxpost) keresztül kerülnek kiszállításra a vásárlók által megadott címre. A Webáruház a termék futárnak történő átadásáról minden esetben e-mailt küld a vásárlónak.

FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK:

Előre utalás vagy banki befizetés: Fizetés közvetlenül a bankszámlánkra. Közleményként, kérjük tüntesse fel rendelése  azonosítóját! Ebben az esetben a vásárló a megrendelt termékek árát, azok kiszállítását,  illetve átvételét megelőzően fizeti meg a Gránit Bank Zrt-nél vezetett 12100011-18602487 számú bankszámlára banki átutalás útján. Utalás és bankfiókban történő befizetés esetén a megrendeléstől számítva 5 munkanapon belül kell a megrendelés értékének beérkeznie bankszámlánkra, különben a rendelés törlődik. Az   utaláshoz szükséges adatokat a rendelés visszaigazolásakor küldött e-mail tartalmazza, regisztrált felhasználók a ”FIÓKOM” feliratra kattintva, beléphetnek saját fiókjukba, ahol “Rendelések” menüpont alatt is megtalálhatóak. A rendelés feldolgozása és kiszállítása az összeg beérkezését követően történik. Az összeg bankszámlánkra   történő beérkezéséről e-mailben értesítést küldünk, ezután kezdjük el rendelése feldolgozását. Raktáron nem lévő termékek esetén csak ezen fizetési mód választható ki, amennyiben a megrendelés összege meghaladja a 100.000 Ft-ot!

Az elektronikus számlát a vásárláskor megadott e-mail címre küldjük ki . Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét.  Amennyiben sérült a termék, kérjük, ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni. Mennyiségi kifogásra vonatkozó reklamációt a szolgáltató abban az esetben fogad el, ha a kézbesítéskor a vásárló erről a kézbesítővel jegyzőkönyvet vetet fel.

SZÁLLÍTÁSI DÍJAK:

A  szállítás díja a választott fizetési módtól és az átvétel helyétől függően az alábbiak szerint alakul.

GLS:

A szállítás  várható időpontja a  termék(ek) szállítónak  történő átadásától számított legfeljebb  3 munkanap. Amikor csomagját elkészítettük és átadtuk a GLS Hungary futárszolgálatának.  A csomag feladásakor e-mailben értesíti a GLS a címzettet, hogy a következő munkanapon csomagja kiszállításra kerül. Az e-mail tartalmazza a csomagszámot. A kiszállítás napjának reggelén, újabb értesítést kap a címzett, mely tartalmazza a futár telefonszámát,  a GLS Ügyfélszolgálat telefonszámát és egy 3 órás időintervallumot a várható kézbesítésről. A kiszállítási kísérlet meghiúsulása esetén e-mailes értesítést küld a GLS a címzetteknek. Az e-mailben megadott linken keresztül a címzett kiszállítási rendelkezést tud rögzíteni, melyben   kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre, személyes csomagátvételt egy meghatározott listából kiválasztott GLS CsomagPontban.

A GLS Hungary a kézbesítést munkanapokon 8-17 óra között végzi és két kézbesítési kísérletet biztosít, és a csomagot általában 5 munkanapig tartják, utána visszaszállításra kerül a szolgáltatóhoz.

A csomagok nyomon követhetőek a GLS által küldött értesítő üzenetében szereplő küldeményazonosító alapján: https://gls-group.eu/HU/hu/csomagkovetes

Banki előreutalással és befizetéssel történő fizetés esetén, átvétel helye háznál, megadott szállítási címre, a szállítás díja GLS háztól-házig:
1.699,- Ft/csomag egységesen, 40.000 Ft felett pedig díjtalan a házhozszállítás.

GLS CsomagPontba: 1299,- Ft/csomag.

FOXPOST:

A  szállítás  várható időpontja  a termék(ek) futárnak  történő átadásától számított  legfeljebb 3 munkanap. Amikor csomagját elkészítettük és feladtuk a Foxpost csomagterminálnál, a megadott e-mail címre kapni fog egy  értesítést, benne a várható szállítási időponttal. Ebben az esetben a megrendelt termék(ek)et a kiválasztott csomagterminálokban   lehet átvenni. A csomagterminál kiválasztására a vásárlás során, a legördülő menü segítségével van lehetőség. A csomag a kiválasztott csomagterminálba való megérkezéséről a megadott telefonszámra a Foxpost SMS-értesítést küld, mely tartalmazza az egyedi „nyitókódot”, mellyel a csomag átvehető. A csomagterminálban a küldemények 3 napig vehetők át.

A csomagok nyomonkövethetőek a www.foxpost.hu/csomagkovetes/ oldalán a webáruház által küldött e- mailben szereplő csomagazonosítóval.

Banki előreutalással és befizetéssel történő fizetés esetén, átvétel helye háznál, megadott szállítási címre, a szállítás díja FoxPost automata csomagkézbesítés: 999,- Ft/csomag.