Könyvmegjelenések

Tavaszi könyvajánló

Tavaszi könyvajánló

Tavaszi könyvajánló blogunk 1. részét olvashatják. Ezúttal a hölgy olvasóinkra, vásárlóinkra fókuszálunk. Nekik szeretnénk jobbnál jobb könyveket, újdonságokat ajánlani a tavaszi napfény és jó idő mellé, amikor olvasni is sokkal szívesebben olvas az ember. Parkban ülve, madárcsicsergés mellett, a teraszokon, erkélyen, vagy éppen bekuckózva a szobában egy jó könyv könnyedén kizökkentheti az embert a mostani nem egyszerű helyzetéből, hangulatából.

De ne is fecséreljük a szavakat, nézzük mivel is tudunk örömteli perceket szerezni a hölgyeknek:

Éjféli rózsa

Lucinda Riley (Fény az ablak mögött, A meredély szélén) négy nemzedéken átívelő családregényében bepillantást nyerhetünk a huszadik század elejének Angliájába és Indiájába, miközben rendkívüli sorsok, szívszorító és lelket melengető történetek sora bontakozik ki a lehetetlen könyv lapjain.

“Egy életen át tartó szenvedély. Egy végtelennek tűnő kutatás. A tizenegy éves Anahita egy indiai hercegnő unokatestvéreként V. György brit király indiai koronázási szertartásán ismerkedik meg a dzsaipuri maharadzsa lányával, Indira hercegnővel, akivel életre szóló barátságot köt. Társalkodónőként elkíséri a hercegkisasszonyt Angliába, ahol egy jó nevű bentlakásos iskolában kezdik meg tanulmányaikat, közvetlenül az első világháború kitörése előtt.

A Csokoládé-villa

Két női sors. Egy családi örökség. Egy igaz szerelem története.

Maria Nikolai romantikus regényfolyamának első részében a századelő Németországát, a leleményes kalandorok világát mutatja be, ahol az ötlet gazdaggá tehet, az asszonyok pedig a saját kezükbe veszik sorsuk irányítását.

Ajánljuk szeretettel a Downton Abbey és az Anne Jacobs-regények rajongóinak (is).

A csókfülke – A parti ház

Egyetlen csók… mégis mindent fenekestől felforgat…

Elle és Lee egy napon születtek, és egész életükben elválaszthatatlan jóbarátok voltak. Nem tudnak olyan okot elképzelni, ami ezt megingathatná. Egész addig, amíg az iskolai fesztiválon egy Csókfülkét nem nyitnak, és Elle azon nem kapja magát, hogy Lee bátyjával, Noah-val csókolózik… Valóban választani kell a barátság és a szerelem közül?
A mindenki szívét rabul ejtő mókás páros és a kibontakozó szerelem a Netflix alkotógárdáját is megihlette. A regény inspirálta nagysikerű filmek milliók kedvencei lettek.
De arról egyik sem szól, hogy mi történt a Tavaszi fesztivált követő nyáron…

A füredi lány

Szerelem téren és időn át…

Almássy Anna, a XXI. századi jogászlány akaratán kívül az Úr 1763. esztendejében találja magát. Kénytelen beilleszkedni a közösségbe, míg rá nem jön, miként juthat egyszer haza. Hamar megérti, a szabályok itt pofonegyszerűek: a vérhatalom jogán a földesúr élet és halál ura.

Anna egy napon találkozik nemes Oroszy Mihállyal – a fiatal földesúrral. Mindenben különböznek, mégis szenvedélyes vonzalom alakul ki közöttük. A mai értékek szerint nevelkedett lány és az előjogokkal született férfi eltérő világlátása drámai helyzeteket szül.

Vajon a két világot összekötheti a szerelem?

Karády Anna elsőkönyves szerző, balatonfüredi jogász, aki a város múltját és természeti kincseit kisiskolás kora óta kutatja. Az évek során szerzett ismereteinek a lenyomata ez a történelmi, romantikus debütregény, amely megmutatja, hogy a szerelmet sem az idő, sem a tér, sem a társadalmi különbségek nem képesek eltiporni.

További újdonságaink

Reméljük ezeken a könyveken felül is megtalálja mindenki a saját érdeklődésének megfelelő kiadványt, könyvet. Továbbra is 25 % kedvezménnyel kaphatóak nálunk a legújabb szép-és gyermekirodalmi könyvek. A szállítás gyors, a díjaink kedvezőek.

Tavaszi könyvajánló pedig hamarosan folytatódik gyermek-és ifjúsági ajánlóval.

Üdvözlettel:

Könyvesház Fiúk

Kiemelt kép forrása

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük