Új megjelenések, előrendelhető könyvek, 25% kedvezménnyel.

Legyen az felnőtt regény, történelmi könyv, vagy gyermek és ifjúsági irodalom, nálunk minden újdonságot megtalálsz.

Létrehoztunk egy előrendelhető kategóriát az oldalon, melyben midig figyelemmel kísérhetitek a várható megjelenéseket. Ráadásul kiemelt kedvezmény keretében, akár 25 %-kal olcsóbban meg is rendelhetitek ezeket a könyveket.

Érdemes körülnézni. A gyerekek mindig örülnek, ha nemcsak játékot, de egy szép könyvet is kapnak szüleiktől, nagyiktól. De felnőttként is szerezhetünk örömet egy családtagunknak, vagy éppen magunkat is meglephetjük egy szuper új olvasnivalóval, regénnyel, vagy akár önfejlesztő könyvvel.

Gyerekeknek ajánljuk:

Az első osztályos gyerekek például már minden bizonnyal elkezdtek ismerkedni az első önálló szövegekkel, mese részletekkel, nekik ajánljuk a Manó Könyvek legújabb kötetét az „olvass velem” sorozatból, Állatkerti mesék címmel.

Ebben a sorozatban izgalmas történetek elevenednek meg azoknak, akik már barátkoznak az önálló olvasással. A főhősök nagyobb betűvel írt, színes mondatait a gyerekek, a hosszabb részeket a szülők, nagyobb testvérek olvashatják.

Emlékszel még ki az a Doktor Hű De Fáy? Gyerekkori kedvencünk kalandjai biztosan elbűvölik a mai gyerekeket is. Hiszen, ki ne szeretné a csupaszív doktort, aki ért az állatok nyelvén, és bármikor átszeli az óceánt és Afrikáig is elmegy, ha szükség van rá.
Persze nem csak ő, de barátai, Csahol Csilla, Uh Ubul és Csikicsuki is mind-mind olyan figura, akiknek kalandjait estéről estére követelni fogják a gyerekek.

Felnőtt olvasóinknak ajánljuk:

A Könyvmolyképző Kiadó újdonságát, új női pszichotrillerét Scott Prett író tollából az Egy ártatlan ügyfél című krimit, mely egy bűntényről szól és egy bírósági tárgyalásról, ami több életet pusztít el, mint amennyit megment.

A Maxim Kiadó is izgalmas új könyvvel jelentkezik webáruházunkban. A halhatatlanok egy sodró lendületű, figyelemre méltó igényű és mélységű regény, sorsszerűség és önálló döntés, valóság és illúzió, földi és túlvilági lét választóvonalát vizsgálja. Valóban megrendítő vallomás a mese hatalmáról, a hit természetéről és a családi kötelékek kikezdhetetlen erejéről.

Térj be a Kell1Könyv Webáruházba. Böngéssz egy jól átlátható oldalon. Rendelj online, fizess előreutalással, vagy bankkártyával. Kérd csomagpontba, vagy házhoz a könyvet és merülj el a könyvek világába.

Ne felejts el feliratkozni hírlevelünkre, vagy csatlakozz Facebook közösségünkhöz, vagy kövesd be Instagram oldalunkat.

Könyvesház Fiúk csapata

1–36 termék, összesen 37 db