Új megjelenések, előrendelhető könyvek, 30% kedvezménnyel.

Legyen az felnőtt regény, történelmi könyv, vagy gyermek és ifjúsági irodalom, nálunk minden újdonságot megtalálsz.

Létrehoztunk egy előrendelhető kategóriát az oldalon, melyben midig figyelemmel kísérhetitek a várható megjelenéseket. Ráadásul kiemelt kedvezmény keretében, akár 30%-kal olcsóbban meg is rendelhetitek ezeket a könyveket még a megjelenés előtt!

Megjelenés után is mindig 25 % kedvezményt kapsz nálunk, ezért…

Érdemes körülnézni!

A gyerekek mindig örülnek, ha nemcsak játékot, de egy szép könyvet is kapnak szüleiktől, nagyiktól. De felnőttként is szerezhetünk örömet egy családtagunknak, vagy éppen magunkat is meglephetjük egy szuper új olvasnivalóval, regénnyel, vagy akár önfejlesztő könyvvel.

Gyerekeknek ajánljuk:

Óriásböngésző

A város, a park, a pályaudvar – csupa olyan hely, ahol egy kisgyerek számára mindig rengeteg izgalmas történik. A piacon éppen eladnak egy csokor tulipánt, a játszótéren valaki épp felmászik a lombházba, a strandon meg egy lány pont most ugrik fejest a medencébe! Az Óriásböngésző 22 színes, csodálatosan megrajzolt oldalán ezek a helyek életre kelnek, és megannyi apró részlet várja, hogy kicsik és nagyok együtt felfedezzék. Böngészés közben pedig játékos feladat is várja a gyerekeket: az oldalak tetején megrajzolt figurákat meg kell keresni a nagy képek forgatagában. Kalandra fel!

Felnőtt olvasóinknak ajánljuk:

Anyám szerint

Kicsoda valójában Náray Tamás? Itthon és külföldön elismert divattervező, festőművész, író, Spanyolországban élő világpolgár vagy debreceni lokálpatrióta? Netán mindez egy személyben? Erre a kérdésre ad választ a szerző legújabb és talán legszemélyesebb, legszókimondóbb kötete, amelyben egy csokorba gyűjtve adja közre életének személyiségformáló eseményeit, a családi legendárium történeteit. A sodró lendületű írásokból ugyanakkor egyfajta korrajz is kirajzolódik a szocializmus és a rendszerváltás korának tipikus karaktereivel, amelyben tükröződik a szerző tágabb és szűkebb családjának sorsa. Igazán sokszínű könyvet tart kezében az olvasó, de mindegyik történetben megjelenik az a több generáció élettapasztalatait bölcsességbe sűrítő személy, akinek Náray Tamás talán a legtöbbet köszönheti: az édesanyja. Vallomás a fiúi szeretetről – nem csak szülőknek.

Térj be a Kell1Könyv Webáruházba. Böngéssz egy jól átlátható oldalon. Rendelj online, fizess előreutalással, vagy bankkártyával. Kérd csomagpontba, automatába vagy házhoz a kiadványt és merülj el a könyvek világába.

Ne felejts el feliratkozni hírlevelünkre, vagy csatlakozz Facebook közösségünkhöz, vagy kövesd be Instagram oldalunkat. Olvasd mindig a blogbejegyzéseinket!

Könyvesház Fiúk csapata

1–12 termék, összesen 40 db

A 100-as számkör 2. rész – LOGICO Piccolo 3479a (előrendelhető)

2.018Ft
Számok bontása tízesekre, egyesekre, a legnagyobb és a legkisebb megkeresése, számsorozatok elismerése, duplája/fele, számok betűvel, a százas számtábla. Ezzel a LOGICO Piccolo kártyacsomaggal tovább mélyíthetik rutinjukat a kisiskolások a szorzás és az osztás terén. Vidám...

A csütörtöki nyomozóklub rejtélyei (előrendelhető)

10.485Ft
A díszdoboz az alábbi könyveket tartalmazza: A csütörtöki nyomozóklub A férfi, aki kétszer halt meg Az eltévedt golyó

A mélység titka (előrendelhető)

2.993Ft
A Langjökull gleccseren német turisták egy csoportja egy hóbuckából kirajzolódó arcra lesz figyelmes. A jégbe fagyott férfi harminc évvel ezelőtt tűnt el nyomtalanul Reykjavíkban. A hajdani nyomozás során őrizetbe vették a férfi volt cégtársát mint első számú...

A mérgező gyalog (előrendelhető)

3.359Ft
Az ukrán határ mellett erdei túrázók egy csoportja egy kiégett furgonban három elszenesedett holttestre bukkan. A törvényszéki vizsgálatok során kiderül, hogy az áldozatokat agyonlőtték, és a testükben egy eddig ismeretlen, halálos vírus található.

A nevelőnő (előrendelhető)

3.374Ft
Cornwall a vérében volt. Delia attól félt, sosem menekülhet a szorításából. Cornwall, Anglia, 1811 Miután felelőssé tették a férje haláláért, Cordelia Greythorne elmenekült Cornwallból, és elszegődött nevelőnőnek, hogy új életet kezdjen. Évekkel később a munkaadója...

A parfümkészítő – Öt érzék-Illatok (előrendelhető)

3.289Ft

Üvegbe zárt érzelmek és intrikák: egy parfümmesternő története a 18. századból

Sophie Malon élete a növények és a belőlük származó értékes olajok körül forog… Ahogyan másoké is Grasse városában, ahol az 1700-as évek közepén minden és mindenki az illatokért és az illatok által létezik. Sophie azonban más, mint a többi parfümkészítő: tehetségesebb náluk, és az illatok olyan misztikus mélységeit és gyógyerejét is ismeri, amelyek a többiek előtt gyakran rejtve maradnak.

A szélhámos (előrendelhető)

3.289Ft
„Figyelemre méltó és ellenállhatatlan.” – K. S. Rochelle, sikerszerző „Édesen bűnös sötétség övezi.” – Marta Likes To Read „Finoman dekadens olvasmány két meggyötört lélekről.” – Harlequin Junkie Emmabelle Penrose úgy élte az életét, hogy soha nem volt szüksége férfira. Ez a terve csodásan is működött egészen öt perccel ezelőttig, amikor rájött, hogy gyereket akar.

A szemtanú (előrendelhető)

2.449Ft
Ki ne várná repesve, hogy beteljesíthesse gyermekkori vágyát? Hogy kiszakadva a hétköznapok egyhangúságából végre nekivághasson egy kalandos világ körüli útnak? Lili Green izgatottan készül a régóta szervezett utazásra. Összekészített csomagokkal és új élmények reményével vág bele az indulás előtti utolsó munkanapjába. Ám egy pillanat alatt minden a feje tetejére áll, amikor Lili egy bűncselekmény szemtanújává válik, és ezáltal egy bérgyilkos céltáblájának közepére kerül. A teljesen félresiklott utazás pedig immár nem a szép emlékek gyűjtéséről, hanem az életben maradásról szól.

A Szív Iránytűje (előrendelhető)

3.743Ft
London, 1865 A szabadszellemű Lady Margaret Montagu Douglas Scott a nőktől alkalmazkodást elváró társadalom ellen lázadva fittyet hány a korlátoknak és a számára elrendezett házasságnak. De a szülei, Buccleuch hercege és hercegnéje, Viktória királynő bizalmas barátai...

A téboly otthona (előrendelhető)

3.289Ft

„Lebilincselő és újszerű lélektani thriller.” – Bookwormex

„Beszippantott a könyv, le sem tudtam tenni.” – Once Upon A Time Book Reviews

Egy történet, amelyben nincs bárány. Csak farkasok vannak.

Álmok csokoládéboltja (előrendelhető)

3.150Ft
Isten hozott a Valerie Lane-en, a világ legromantikusabb utcájában! Keira mindennél jobban szereti a hivatását: csokoládéboltjában aprólékos kézműves munkával készít édességeket. A kicsik és nagyok egyaránt rajonganak a Valerie Lane-i boltocska isteni bonbonjaiért,...

Árnyas kávézó a szomszédban (előrendelhető)

3.219Ft

„Hangulatos és elgondolkodtató. Szerettem olvasni!” – Palotás Petra

A Prosecco Klub tagjai, köszönik szépen, remekül vannak! Tele tervekkel és ötletekkel. A sorozat legújabb részében Nóri életét ismerjük meg. Az örökmozgó szingli lepődik meg talán legjobban, hogy a mindennapjaiba belép a kötöttség: úgy hozza a sors, hogy kávézót nyit a sétányon.