Pöttyös Panni. Ismerős a név? Nem véletlenül. Szepes Mária nagysikerű sorozata, melyen már generációk nőttek fel elérhetőek a Kell1Könyv Webáruházban is. A könyvek a Móra Könyvkiadó gondozásában jelentek meg.

Nálunk szinte az összes gyermek-és ifjúsági könyv 20 % kedvezménnyel vásárolható meg, így Pöttyös Panni történetei is.

Mind a(z) 8 találat megjelenítve

Pöttyös Panni

1.999Ft
Az egyszerű történet, a kedves figurák nem véletlenül váltak az olvasók kedvenceivé. A türelmes, találékony nagymama cserfes unokájával együtt olvasóját (mesehallgatóját) is eligazgatja a hétköznapokban: s mire eljutnak az óvodáig, már sok-sok dolgot megtanulnak a világról.

Pöttyös Panni az idővonaton

1.992Ft
Hová utazik Panni az idővonaton? Természetesen a jövőbe! Ha vele tartasz, megtudhatod, hogyan élnek majd a gyerekek háromszáz év múlva.

Pöttyös Panni Hetedhétországban

2.392Ft
A Pöttyös Panni-sorozat záró kötetében Peti és Panni titkos bunkerra bukkan… Súly: 536 gramm Méret:

Pöttyös Panni naplója

1.999Ft
Panni iskolás lett. A második padba ültették. Hogyan mesélhetné el első osztályos élményeit Tamarának, ha még nem tanult meg írni?

Pöttyös Panni- Zsákbamacska

1.992Ft
Az óvoda udvarán közlekedési játszótér épül. Vajon ki irányíthatja a forgalmat az óvodások közül?

Pöttyös Panni-Csupaszín

2.152Ft
Miközben az óvodások a színekkel ismerkednek, Panni nagy izgalommal várja kistestvére születését. Képzeletében egy hosszú szőke hajú kislány elevenedik meg, aki ahogy világra jön, már el is tud számolni húszig. A valóság azonban egészen más.

Pöttyös Panni-Eleven képeskönyv

1.999Ft
A Pöttyös óvoda udvarán sürögnek-forognak a gyerekek, egyikük kagylókkal, kövekkel, gyökerekkel megrakott talicskát tol, másikuk árkot ás, néhányan virágokat ültetnek.

Pöttyös Panni-Harkály anyó

1.992Ft
Panni kíváncsian figyeli a lakótelepi házak tetején kopácsoló harkályt, aki olyan erősen veri csőrével a tévéantennákat, hogy valósággal zeng belé a környék.