Mind a(z) 6 találat megjelenítve

Lufi és a hajmeresztő szerelem

1.759Ft
"Amikor véletlenül összefutok Szamócával, és ő rám emeli a kedves vadgesztenye szemét, akkor én egy jókora ütést érzek a mellkasomban, amitől néhány percre teljesen megbénulok, jéghideg lesz a tenyerem, és fülig vörösödöm…"

Lufi és a hóba rajzolt szív

1.592Ft
Ugyan kit érdekel egy tanulmányi verseny, ha már hetedikes az ember és amúgy is ki kell javítani a matek hármast a félévi bizonyítványban?

Lufi és a nyolcpecsétes titok

1.592Ft
„Mégis hogy képzelik? Hát mik vagyunk mi? Dísznövények? Hogy kényük-kedvük szerint csak úgy ide-oda lehet pakolgatni..

Lufi és a párizsi randevú

1.599Ft
„Mindannyian fölpillantottunk. Az Eiffel-torony teraszának korlátjára kötözve egy csokor lufi lengedezett a szélben”. Hogyan kerülhettek Párizs leghíresebb építményének tetejére azok a színes léggömbök? A sorozat zárókötetében Lufi fantáziája gyakran forog egy romantikus randevú körül, s ez nem is csoda a szerelmesek városában.

Lufi és a zűrös vakáció

1.759Ft
Lufi a nyári vakáció alatt vándortáborba megy. A túrázások során lépten-nyomon bajba keveredik, számháborúban és kincsvadászaton is részt vesz

Lufi és az elcserélt születésnap

2.243Ft
Lufi egyre inkább kamaszodik, és még ha meg is szeretne róla feledkezni, családja egy másodpercre sem hagyja, hogy megfeledkezzen róla. Az idő múlására, azonban nemcsak kamaszodása, hanem a közelgő születésnapja is figyelmezteti. Persze a mindig derűs főhősünk egyáltalán nem...