A LÜK több évtizede, nemzetközi népszerűségnek örvendő készségfejlesztő játék, amely egyesíti magában a játék örömét és a tanulást.

A rendszert több mint 40 év pedagógiai tapasztalatai alapján fejlesztették ki, világszerte 15 nyelven használják nagy örömmel a gyerekek és a tanítók.

A LÜK játék a tanuláshoz legfontosabb képességeket fejleszti: megfigyelés, koncentráció, kitartás, problémamegoldó gondolkodás. Ezáltal megkönnyíti az iskolakezdést is.

A füzetek sokféle fejlesztési területet dolgoznak fel: logika, matematika, szövegértés, nyelvtan, idegen nyelv.

A játékhoz két elem szükséges: egy LÜK-füzet és egy kirakókészlet (tábla). Az adott korcsoporthoz való táblát egyszer kell megvásárolni, majd választhatunk az életkornak megfelelő rengeteg füzetből.

A játék a feladatok megoldására motivál, önállóságra és önellenőrzésre nevel. Tapasztalatunk szerint a gyerekek valóban játéknak veszik, és észrevétlenül tanulnak közben.

A játék két legelterjedtebb formája a Bambino LÜK és a Mini LÜK. A Bambino óvodás korosztálynak készült 3-tól 6 éves korig. De vannak már 2 éves kortól használható Bambino füzetek is. A Mini a kisiskolás gyerekek készségfejlesztő játéka.

A 24 darabos LÜK játékot már gyakorlott felhasználóknak vagy nagyobbaknak ajánljuk.

A Pocket, vagy más nevén zseblük pedig utazáshoz kíváló mérete miatt, valamint hogy itt nem rakosgatni kell az elemeket, így az utazás során nem hullik szét.

A játék kíválóan alkalmas nyelvtanuláshoz is. Jelenleg angol és német nyelvű oktató füzetek kaphatóak.

Országos szinten LÜK versenyt is szoktak szervezni, minden versenyen összeállított feladatokat megjelentetik évente újabb és újabb LÜK füzet formájában.

1–12 termék, összesen 175 db

A betűktől a szavakig

1.119Ft
Bevezető gyakorlatok az olvasási készség fejlesztéséhez 1.osztály

A számokat ismerem-A számokat szeretem 2.

1.119Ft
Feladatok számolási nehézségek leküzdéséhez - Második osztályosok számára

A számokat ismerem-A számolást szeretem 1.

1.119Ft
Feladatok számolási nehézségek leküzdéséhez 1. osztályosoknak

A szavak és számok birodalmában – miniLÜK

749Ft
Sok kisdiáknak okoz problémát a matematika egyik legmeghatározóbb feladattípusa, a szöveges feladat. Ebben a füzetben a 3. és 4. osztályosok matematika tantervéhez igazodva találunk szöveges feladatokat, melyek fejlesztik a szövegértést, a logikus gondolkodást, memóriát,...

Agyaló

1.119Ft
Matematika 6.osztály – LÜK24

Agyaló

1.119Ft
Matematika 5.osztály – LÜK24

Agyaló

1.119Ft
Matematika 4.osztály – LÜK 24

Agyaló

1.119Ft
Matematika 3.osztály – LÜK24

Agyaló

1.119Ft
Matematika 2.osztály – LÜK24

Agyaló

1.119Ft
Matematika 1.osztály – LÜK24

Agyaló

1.119Ft
Agyaló egyszeregy – Matematika 2.osztály – LÜK24