Tankönyvek? Sok van belőlük…De ha nálunk keresed őket a legjobb helyen jársz. Nálunk a legtöbb a piacon is elérhető könyvet megtalálod, legyen az alsó tagozatos, felső tagozatos, középiskolás.

Ebben a fő kategóriában igyekeztünk olyan alkategóriákat alkotni, melyek segítenek az oldalon a könnyed eligazodásban. Elég, ha a keresett tantárgyra kattintasz, majd a szükséges évfolyamra (pld. 1-2. osztály) és már is ott találod az összes elérhető kiadó, Mozaik Kiadó, Műszaki Kiadó, és az Oktatási Hivatal-OFI által alkotott könyveket (köztük a korábbi Apáczai Kiadó és a Nemzedékek Tudása tankönyveket).

A Nemzeti Alaptanterv változása miatt most már az új, átdolgozott 1-5-9. osztályos könyveket is megtalálod. Elsősorban a NAT2020 alkategória alatt.

Atlaszt keresel? Az elérhető atlaszok között megtalálod majd akár a  Cartographia Tankönyvkiadó nemzetiségi atlaszait (német, angol és spanyol nyelvű) is.

Ne feledjük a 2019-es érettségitől kezdődően a történelem atlaszok közül már csak az OFI által jegyzett atlaszt lehet használni az Oktatási Hivatal döntése értelmében.

Történelmi atlasz középiskolásoknak FI-504010903/2

A szóbeli érettségire készüléshez pedig ajánljuk kattints az alábbi kategóriára:

https://kell1konyv.hu/termekkategoria/tankonyvek/erettsegi-felkeszitok/

1–12 termék, összesen 946 db

10 próbaérettségi történelemből (emelt szint – írásbeli) – 2017-től érvényes

2.304Ft
10 emelt szintű írásbeli próbaérettségi feladatsort tartalmazó kötetünket a 2017-ben életbe lépő, új érettségi követelményrendszer, valamint a hivatalos mintafeladatsorok alapján dolgoztuk át.

100 lépés az érettségihez – Matematika

3.400Ft
A kiadvány a matematikaérettségire való egyéni felkészüléshez nyújt segítséget. A száz, átlagosan nyolc feladatból álló feladatsor rendszerező áttekintést ad a középszintű érettségi anyagából. Az önálló felkészülést segíti, hogy a kötetben minden feladat megoldása megtalálható.

1111 fogalom történelemből

2.010Ft
Ezernél is több szócikket tartalmazó fogalomgyűjteményünket elsősorban középiskolás diákok és tanáraik számára készítettük. Hatékony támogatást nyújt a történelemórákra és az érettségire való felkészülésben, mert segíti a tankönyvek feldolgozását, a tananyag elsajátítását, és megfelel a legújabb tantervi követelményeknek is.

12 próbaérettségi történelemből (középszint – írásbeli) – 2017-től érvényes

2.010Ft
12 középszintű írásbeli próbaérettségi feladatsort tartalmazó kötetünket a 2017-ben életbe lépő, új érettségi követelményrendszer, valamint a hivatalos mintafeladatsorok alapján dolgoztuk át. Kiadványunk minden érettségi feladattípust és témakört érint, ezáltal összefoglalásra és ismétlésre is alkalmas.

15 próbaérettségi matematikából (emelt szint – írásbeli) – 2017-től érvényes

1.860Ft
15 emelt szintű írásbeli próbaérettségi feladatsort tartalmazó kötetünket a 2017-ben életbe lépett érettségi követelményrendszer, valamint a hivatalos mintafeladatsorok alapján dolgoztuk át. Kiadványunk minden érettségi feladattípust és témakört érint, ezáltal...

15 próbaérettségi matematikából (középszint – írásbeli) – 2017-től érvényes

1.824Ft
15 középszintű írásbeli próbaérettségi feladatsort tartalmazó kötetünket a 2017. január 1-jén életbe lépő érettségi követelményrendszer alapján dolgoztuk át. Kiadványunk minden érettségi feladattípust és témakört érint, ezáltal összefoglalásra és ismétlésre is alkalmas.

1500 fogalom magyar nyelv és irodalomból

1.860Ft
Kiadványunk a Maxim Könyvkiadó megújult fogalomtár sorozatának kötete. Minden olyan magyar nyelvi és irodalmi szakkifejezés magyarázatát tartalmazza, amely az új kerettantervű középiskolai tananyag, valamint a kétszintű érettségi követelmények része.

20 próbafelvételi magyar nyelv és irodalomból

1.264Ft
Feladatgyűjteményünk az elmúlt évek központi felvételi feladatsorait modellezi, és követi az azokban megfigyelhető módosításokat, újszerű feladattípusokat, amelyek a kulcskompetenciák alkalmazására épülnek.

2022. évi érettségi tételek magyar nyelv és irodalomból – 40 emelt szintű tétel

2.385Ft
Emelt szintű érettségi tételeket tartalmazó kötetünk a legújabb érettségi követelményrendszer, a hivatalos mintatételek, valamint a nyilvánosságra hozott 2022. évi emelt szintű szóbeli érettségi tételek alapján készültek. A kötetben az Oktatási Hivatal által...

2022. évi érettségi tételek történelemből – 30 emelt szintű tematika

2.835Ft
Emelt szintű érettségi tételeket tartalmazó kötetünk a legújabb érettségi követelményrendszer, a hivatalos mintatételek, valamint a nyilvánosságra hozott 2022. évi emelt szintű szóbeli érettségi tételek alapján készültek. A kötetben az Oktatási Hivatal által...