Tankönyvek? Sok van belőlük…De ha nálunk keresed őket a legjobb helyen jársz. Nálunk a legtöbb a piacon is elérhető könyvet megtalálod, legyen az alsó tagozatos, felső tagozatos, középiskolás.

Ebben a fő kategóriában igyekeztünk olyan alkategóriákat alkotni, melyek segítenek az oldalon a könnyed eligazodásban. Elég, ha a keresett tantárgyra kattintasz, majd a szükséges évfolyamra (pld. 1-2. osztály) és már is ott találod az összes elérhető kiadó, Mozaik Kiadó, Műszaki Kiadó, és az Oktatási Hivatal-OFI által alkotott könyveket (köztük a korábbi Apáczai Kiadó és a Nemzedékek Tudása tankönyveket).

A Nemzeti Alaptanterv változása miatt most már az új, átdolgozott 1-5-9. osztályos könyveket is megtalálod. Elsősorban a NAT2020 alkategória alatt.

Atlaszt keresel? Az elérhető atlaszok között megtalálod majd akár a  Cartographia Tankönyvkiadó nemzetiségi atlaszait (német, angol és spanyol nyelvű) is.

Ne feledjük a 2019-es érettségitől kezdődően a történelem atlaszok közül már csak az OFI által jegyzett atlaszt lehet használni az Oktatási Hivatal döntése értelmében.

Történelmi atlasz középiskolásoknak FI-504010903/2

A szóbeli érettségire készüléshez pedig ajánljuk kattints az alábbi kategóriára:

https://kell1konyv.hu/termekkategoria/tankonyvek/erettsegi-felkeszitok/

1–36 termék, összesen 941 db